Από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2022 η Zendaya έχει υιοθετήσει ένα bouncy bob, εμπνευσμένο από τα supermodel της δεκαετίας του ’90, με το μήκος των φυσικών της μαλλιών να ξεπερνούν τους ώμους της. Όσο για την απόχρωση των μαλλιών της, η ηθοποιός έχει επιλέξει ένα ζεστό «χρυσαφί» καστανό χρώμα, με άνετες καραμελένιες ανταύγειες σε όλο το μήκος.

Και ενώ σε όλη αυτή τη διάρκεια του χρόνου έχει πειραματιστεί με τα χτενίσματά της, η νεαρή και επιτυχημένη ηθοποιός έχει διατηρήσει το σχετικά κοντό μήκος στα μαλλιά της και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, στις 22 Αυγούστου, σύμφωνα με το Bustle, η Zendaya μοιράστηκε με story της στο Instagram το νέο της hair look, το οποίο τυχαίνει να χαρακτηρίζεται και από μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της.

Το νέο hair look της Zendaya που θα γίνει φθινοπωρινή τάση

Επιστρέφοντας στις ρίζες της και υποβαθμίζοντας μεγάλο μέρος της χαρακτηριστικής ζεστασιάς των μαλλιών της, η Zendaya μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της το ’60s flipped bob της, στο οποίο τα μαλλιά της φαίνονται να έχουν μακρύνει αρκετά από το αρχικό της κούρεμα στα μέσα του χειμώνα. Επιπλέον, το χρώμα των μαλλιών της φαίνεται να είναι πολύ πιο σκούρο και πιο κοντά στις φυσικές βαθιές μελαχρινές ρίζες της, με μια εσπρέσο απόχρωση να διακρίνεται ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά της. Ο λόγος πίσω από την ξαφνική αλλαγή; Η ίδια δηλώνει απλά: «Χρειαζόμουν μια μικρή ανανέωση».

Όσο για τον κομμωτή πίσω από το look, η Zendaya εμπιστεύτηκε την γκουρού των μαλλιών με έδρα το Λος Άντζελες, Sarah Shears.

Αν βρίσκεστε, λοιπόν, σε μία φάση φθινοπωρινής ανανέωσης στα μαλλιά σας -είτε κουρεύοντάς τα, είτε αλλάζοντας το χρώμα τους- η τελευταία εμφάνιση της Zendaya επιβεβαιώνει όχι μία, αλλά δύο σημαντικές τάσεις που έχουν προβλέψει οι ειδικοί για την επερχόμενη σεζόν.

Πρώτον, τα bobs αναμφίβολα αποτελούν κορυφαία επιλογή για τις A-listers όπως η Hailey Bieber, η Kim Kardashian, η Halsey. Επιπλέον, οι πλούσιες σοκολατί αποχρώσεις των καστανών μαλλιών είναι βέβαιο ότι θα κάνουν ένα σοβαρό comeback για τις δροσερές φθινοπωρινές ημέρες.